Domaine de Mourchon Séguret Tradition 2003

2003 Domaine de Mourchon Côtes du Rhône Villages Séguret Tradition – France, Rhône, Southern Rhône, Côtes du Rhône Villages Séguret (2/3/2006)
Black and red fruit, aromatic herbs and some kirsch (alcohol) on the expressive, warm nose. On the palate lots of warm tasty fruit, violets, liquorice, herbs, some pepper, refreshing acidity. The aftertaste is rather long, but a bit alcoholic and burning, but not in an off putting kind of way. Very tasty wine with a bit of complexity for near time enjoyment. (89 pts.)

Zwart en rood fruit, aromatische kruiden en een beetje kirsch (alcohol) in de expressieve, warme neus. In de mond massa’s warm, lekker fruit, viooltjes, drop, kruiden, een beetje peper en een verfrissende aciditeit. Redelijk lange afdronk, die echter enigszins alcoholisch en brandend is, hoewel niet op een te storende manier. Zeer smakelijke wijn met een klein beetje complexitieit voor de korte termijn. Verkrijgbaar bij het Kempisch Wijnhuis voor 8,95 euro. Goede prijskwaliteitverhouding. Een assemblage van 60% Grenache, 25% Syrah, 10% Carignan en 5% Cinsault.

Posted from CellarTracker