Tweede editie beurs Belgische kwaliteitswijnen

Zaterdag 25 april 2009, 11u30 tot 18u30, Hof Ten Steen.

De tweede editie van Belgian Wines Fair, de enige publieksbeurs voor Belgische kwaliteitswijnen, vindt plaats op zaterdag 25 april van 11u30 tot 18u30 in Hof Ten Steen in Orsmaal. De beste Belgische wijndomeinen zullen aanwezig zijn. Ook zal elke Belgische GOB (Gewaarborgde Oorsprongs Benaming), tegenhanger van de Franse AOC, vertegenwoordigd zijn. Naast wijnbouwers zullen zich ook enkele producenten van streekproducten voorstellen aan het grote publiek. De toegangsprijs bedraagt 7,5 euro. Elke bezoeker krijgt een informatiemap en een degustatieglas. De Belgian Wines Fair wordt georganiseerd door sommelier Vincent De Coninck en Jonas De Maere, zaakvoerder van BelgianWines.com, een webshop waar je Belgische kwaliteitswijnen kunt kopen.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 25 april 2009 van 11u30 tot 18u30

Inkom: 7,5 €

Locatie: Hof Ten Steen, Sint-Truidensesteenweg, Orsmaal, Brabant

Deelnemende domeinen: Wijnkasteel Genoels-
Elderen, Domaine du Chenoy, Meerdael, Schorpion, Aldeneyck, Entre-deux-monts, Clos des Agaises Kluisberg e.a.