Wedstrijd Timbili

Nieuw in de Benelux zijn de wijnen van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Timbili uit Stellenbosch. We hebben een proefpakket aangekocht en zullen binnenkort verslag uitbrengen over onze bevindingen. De invoerder stelt ondertussen tien flessen Timbili Pinotage (waarde 8,29 euro) en één houten kistje met zes verschillende Timbili-wijnen (waarde 59,94 euro) ter beschikking aan de lezers van wijnidee.be en 6minutes wine. U moet er wel iets voor doen, namelijk volgende vraag beantwoorden:


“De Pinotage druif is de Zuid-Afrikaanse specialiteit, van welke twee druiven is deze soort een kruising?”


Stuur uw antwoord naar info@timbili.be. De eerste tien lezers die de vraag juist beantwoorden mogen dan in een Timbili-verkooppunt (zie http://www.timbili.be) een gratis fles Timbili Pinotage gaan afhalen. De hoofdprijs wordt uitgereikt aan de lezer die bovenstaande vraag correct beantwoordt én die het antwoord op de volgende schiftingsvraag het dichtst benadert:


“Hoeveel correcte antwoorden kwamen er voor 23 april 2003 om 12:00 uur ’s middags binnen bij Timbili?”


De wedstrijd wordt afgesloten op 23/4/03 om 12:00 uur (verzendgegevens e-mail dienen als bewijs). Over deze wedstrijd wordt geen correspondentie gevoerd. Deelname is gratis. Het antwoord op de vragen verschijnt in de volgende 6minutes wine en op wijnidee.be.