Château Gloria St. Julien 2003

2003 Château Gloria – France, Bordeaux, Médoc, St. Julien (1/18/2006)
Open for business and not likely to close down soon. Agreable nose with leather, herbs, cigar box and black fruit. Balanced palate with refreshing acidity, lots of black fruit elements, leather, black coffee and spices. Soft sweet tannins. The aftertaste is sweet and spicy. From a half bottle. (91 pts.)

Deze uitstekende St. Julien is al heel toegankelijk. Aangename neus met leder, kruiden, sigaarkistje en zwart fruit. Gebalanceerde mond met verfrissende zuren, massa’s zwart fruit, leder, zwarte koffie en specerijen. Zachte, zoete tannines. Zoetige en kruidige nadronk. Geproefd uit een 375 ml fles. Verkrijgbaar op verschillende plaatsen voor ca. 21 euro, onder andere bij Colruyt Klassewijnen.

Posted from CellarTracker