Principe Alfonso de Hohenlohe

Bodegas y viñedas Principe Alfonso de Hohenlohe. Wijnhuis in Andalucia, Spanje. Opgericht eind jaren tachtig door Prins Alfons Zu Hohenlohe, oprichter van de Marbella Club, in zijn domein Cortijo Las Monjas, geholpen door zijn vrienden Sasha Lichine en de marqués de Griñon. Het domein ligt in de buurt van de prachtige stad Ronda en is vijftien hectaren groot en beplant met cabernet sauvignon, syrah, merlot, petit verdot en tempranillo. In 2000 kocht de groep Arco Bodegas Unidas, waarvan de markies van Griñon de hoofdaandeelhouder is, de helft van de aandelen in het domein. Met de deal waren 600 miljoen pesetas gemoeid. Het geld wordt geïnvesteerd in de wijngaarden en de installaties. De bedoeling is de productie te verhogen tot een half miljoen flessen per jaar.


Estación de Parctite, 104
29400 Ronda (Málaga)


Tel. +34 952 114 124


Invoerder België: Dewit, Overijse