Duitsland gastland Megavino 2007

Duitsland is gastland op de wijnbeurs Megavino 2007 die plaatsvindt van vrijdag 19 tot en met maandag 22 oktober in Paleis 3 van de Heizel in Brussel. In een centraal paviljoen van meer dan vierhonderd vierkante meter zullen verschillende Belgische wijnhandelaren en Duitse wijnproducenten zelf hun gamma voorstellen. Hiermee wordt Duitsland het grootste gastland in de geschiedenis van Megavino. Supermarktketen Delhaize doet er nog een extraatje bij: zij verzorgen een heuse stand waar bezoekers hun kant-en-klare maaltijden van bekende chefs kunnen proeven met Duitse wijnen. En er is nog een ‘Première’: er komt een kant-en-klaar maaltijd bij Delhaize van een Duitse topchef die exclusief op Megavino wordt voorgesteld. Het Informatiebureau voor Duitse Wijn voorziet tot slot een stand waar bezoekers met al hun vragen over Duitse wijn terecht kunnen. Op die stand zullen ook de Duitse Classic wijnen uit de Belgische supermarkten worden voorgesteld.