Domaine Clavel Coteaux du Languedoc Cado 2004

2004 Domaine Clavel Coteaux du Languedoc CADO – Vin de pays de Bérange – France, Languedoc Roussillon, Languedoc, Coteaux du Languedoc (10/16/2006)
Spicy and rather alcoholic nose, with a hint of red fruits. The palate is spicy and a bit alcoholic, with masses of red and black fruit, refreshing acidity and a good balance. While modern styled this wine has enough character and freshness to remain interesting and lively to drink. Another success for Pierre Clavel. (88 pts.)

Tafelwijn uit de appellatie Vdp de Bérange van Pierre Clavel. Kruidige en alcoholische neus met een hint van rode vruchten. Kruidige mond met nogal wat alcohol (alhoewel de wijn maar 12,5% alcohol heeft), maar ook massa’s rood en zwart fruit, verfrissende zuren en een goede balans. Wijn in de moderne stijl, maar met genoeg karakter en frisheid om de interesse op te wekken; levendig om te drinken. Een nieuw succes voor Pierre Clavel. Uitstekende prijskwaliteitverhouding. Verkrijgbaar bij Magnus voor 4,99 euro. Cuvée van Grenache, Carignan en Syrah van een gepachte wijngaard, gedeeltelijk opgevoed in eerder gebruikte houten tonnen.

Posted from CellarTracker