5 Comments

  1. Wel, Bonneau is toch niet zo moeilijk te vinden als hier wordt gesuggereeerd, maar wel duur (55 euro voor de Cuvee Speciale 2003 bij MTV Great Wines in Marseille Tel: 33 495 053 220 (geen website). 15 euro voor de Les Rouliers Vin de Table 2001 bij Des Journees Entieres dans les Vignes in Bordeaux Tel: 0870790503 (geen website). Etc. Zie http://www.wine-searcher.com (weliswaar de Pro versie).

  2. Gert – heel moeilijk te zeggen zou ik denken. Er waren heel grote verschillen tussen de ’95s die we geproefd hebben, gaande van totaal vermoeid tot veel te jong. Beaurenard zat er niet tussen helaas… Ik zou denken dat deze ongeveer drinkklaar moet zijn, maar helemaal zeker weet je het nooit natuurlijk.

    Bonneau is heel duur en moeilijk vindbaar. Vraag best aan Michiel.

  3. Beaurenard magnum 1995: zeker drinken. Ik heb geen idee waar je Bonneau in België kan vinden… En te betalen zijn ze zelden.

    Ciao –Michiel

  4. Zelf heb ik nog een Beaurenard magnum 95 liggen die ik dan best maar zal openen ?
    De wijn(en) van Henri Bonneau; waar kan ik die kopen ? (en zijn ze te betalen ?)

    groeten, Gert

  5. Volledig akkoord Jozef. Hoofdconclusie uit beide proeverijen is dat 1995 geen groot jaar is. Vele wijnen missen gewoon materie en generositeit. Sommige wijnen verdienen het zelfs streng en schraal te worden genoemd. En dat schraalheid niet te verwarren is met elegantie bewijzen Rayas en Brunel’s Cuvee Centennaire. En de proeverij bij Michiel bevestigde weerom het genie van Bonneau. Het valt gewoon niet anders te omschrijven. Zijn tafelwijn is beter dan menig Chateauneuf.
    En inderdaad, ze zouden nieuwe eik in Chateauneuf moeten verbieden.

Comments are closed.