Château Les Grands Marechaux 2005

2005 Château Les Grands Marechaux – France, Bordeaux, Côtes de Blaye, Premières Côtes de Blaye (10/17/2007)
Spices, black coffee, a hint of chocolate and black fruit on the nose. The palate is surprisingly balanced, but still a bit backward, with nice fruit, a hint of vanilla (just the right amount), chocolate, spices, liquorice and good acidity. Elegant, already accessible, but will improve and might merit a slightly higher score with some bottle age. Very good qpr. (91+ pts.)

Specerijen, zwarte koffie, een hint van chocolade en zwart fruit in de neus. De mond is verrassend gebalanceerd, maar nog wat terughoudend. Mooi fruit, een hint van vanille (niet te veel), chocolade, specerijen, drop en mooie zuren. Elegante, goed versmolten wijn die met wat extra flesrust een nog iets hogere score kan halen. 91+. Zeer goede prijskwaliteitverhouding. Ca. 11 euro bij Colruyt Klassewijnen.

Posted from CellarTracker