Domaine de la Mordorée Châteauneuf-du-Pape Cuvée de la Reine des Bois 2004

2004 Domaine de la Mordorée Châteauneuf-du-Pape Cuvée de la Reine des Bois – France, Rhône, Southern Rhône, Châteauneuf-du-Pape (7/29/2006)
Black berriers, liquorice, coffee and kirsch on the very expressive nose. The palate is balanced, but powerfull. Lots of black fruit, refreshing acidity, kirsch, liquorice and spices. Delicious now, but stll dominating wood and alcohol, which will integrate with time. Might merit a higher score with some bottle age. (93 pts.)

Zwarte bessen, drop, koffie en kirsch in de zeer expressieve neus. Gebalanceerde, maar krachtige mond, met een massa aan zwart fruit, verfrissende zuren, krisch, drop, en specerijen. Reeds lekker, maar het hout en de alcohol domineren nog. Als die meer integreren zou deze wijn een nog hogere score kunnen verdienen. Verkrijgbaar bij Vinesse voor ca. 70 euro. Goede wijn, maar stevig aan de prijs!

Posted from CellarTracker