Château d’Issan 2003

2003 Château d’Issan – France, Bordeaux, Médoc, Margaux (12/14/2005)
18:45 CET: Opened the bottle.

21:45: Black cherries on the nose, with some meat and leather. Nicely balanced palate, and very accessible now: not too sweet black fruits (cherries, berries), supported by refreshing acids and soft tannins. Very tasty, not tiring, makes you want to taste another glass.

The evening after: remains very good, but in a fruity, easing drinking style one doesn’t normally associate with Margaux. Gives much more pleasure then the Troplong Mondot 2003 I had the day before. (92 pts.)

Ik volgde de evolutie van deze wijn over een periode van twee dagen. De neus wordt gedomineerd door zwart kersen, met hints van vlees en leder. De mond is gebalanceerd en al zeer toegankelijk. Niet te zoetig zwart fruit (kersen, bessen), ondersteund door verfrissende zuren, en zachte tannines. Zeer smakelijke en allesbehalve vermoeidende wijn.

Posted from CellarTracker