Vinotopia Nieuwsbrief 24 oktober

Nieuw op Vinotopia
21/10/2005 – Amovinum bij Walter
Een proeverij die moeilijk op gang kwam (de beginnende Grieken waren niet echt overtuigend, en de eerste Spaanse reeks ook niet), maar daarna in volle glorie opende! En voor mij is er een paar keer ‘de kop af gegaan’: eerste Grange, eerste Aalto, eerste Pingus. Van die 3 is het duidelijk wel Aalto en vooral Pingus die erg impressioneerde. En het wordt voor mij duidelijker en duidelijker dat Australië niet mijn ding is! De teleurstellendste reeks zijn de Artadi Pagos Viejos, die eigenlijk bevestigde wat ik al vreesde… Tenslotte is de Alion een absolute aanrader, die je zeker moet volgen.
http://www.vinotopia.be/vinolink.asp?proeverijnummer=65&foto=Walter&whichasp=tn_1_proeverij

Je kan ook rechtstreeks op de Vinotopia nieuwsbrief inschrijven met een mailtje te sturen naar info@vinotopia.be