G.D. Vajra Barolo 2000

2000 G.D. Vajra Barolo – Italy, Piedmont, Barolo (2/11/2005)
With some breathing this drinks beautifully now while waiting on the Viole to become ready. It is the first year Vajra produced this generic Barolo and it really is a succes. Delicious balance between notes of tar, jammy fruit, kirsch and integrated acidity make this hard to resist. Very good qpr voor a Barolo (I think I paid 20 euros for this). Nice label also! (91 pts.)

Even laten ademen en dan drinkt deze generiek Barolo nu al zeer mooi, terwijl we wachten tot de Viole cru van hetzelfde huis klaar is voor consumptie. Eerste jaar dat Vajra deze generieke Barolo produceert, en het is een groot succes: Lekkere balans tussen teer, confituurachtig fruit, krisch en geïntegreerde zuren. Moeilijk om vanaf te blijven. Bovendien goede prijskwaliteitverhouding voor ongeveer 20 euro! Belgische en Nederlandse importeurs helaas Onbekend.

Posted from CellarTracker!