Domaine La Suffrene Bandol Rouge 2002

2002 Domaine La Suffrene Bandol – France, Provence, Bandol (12/22/2004)
The 2002 delivers the same good quality for a fair price as in previous vintages. Maybe it is even better, as some previous vintages had a slightly bitter edge to them that could put off some drinkers. No bitterness in the 2002. Classic nose with black jammy fruit, tobacco, kirsch, that is still dominated by alcohol. On the palate this is very fruity, with a jammy component, nice, somewhat racing acidity and hints of kirsch and tobacco. Slightly sweetish aftertaste. Good quality price ratio.

De 2002 levert dezelfde goede kwaliteit van vorige jaargangen en is misschien nog iets beter omdat de kleine bittere toets van sommige vorige oogstjaren hier volledig afwezig is. In de klassieke neus massa’s zwart fruit, confituur, tabak, kirsch. De alcohol domineert nog. In de mond zeer fruitig, met een confituurcomponent, en mooie, redelijke sterke zuren. Hints van kirsch en tabak. Licht zoetige afdronk. Goede prijskwaliteitverhouding. Verkrijgbaar bij Carrefour. (91 pts.)

Posted from CellarTracker!