Wines in Belgium

Wines in Belgium noemt zichzelf met recht en reden de centrale wijnsite van ons land. Het is in essentie een database met meer dan tienduizend wijnen van vijftig Belgische wijnimporteurs. Bent u op zoek naar een wijn en weet u niet wie hem invoert, dan bent u hier aan het juiste adres. De site is ook interessant om de prijzen te vergelijken van populaire wijnen. De prijsverschillen tussen de verschillende importeurs zijn soms verrassend (zie ook Shoppen loont). Hebt u wijnen liggen die u wilt verkopen, dan kunt u op deze site een gratis zoekertje plaatsen. U vindt er ook algemene informatie over het bewaren en schenken van wijn. De site wordt gemaakt door Lorrez Publishing met behulp van Lotus Notes/Domino. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor de sites Auto-on-Net en Belgian auctions. Minder positief is de manier waarop de uitgever zijn site probeert te promoten. Om kans te maken op wijnen ter waarde van dertigduizend frank moet de bezoeker een promotietekst naar minstens vijf van zijn vrienden e-mailen en tegelijk naar de siteverantwoordelijke. Niet iedereen zal zijn opgezet met deze vorm van “spam” (ongewilde e-mails).

http://www.winesinbelgium.com/

1 Comment

Comments are closed.