Gratis toeristische iOS- en Android-apps voor Bordeaux-liefhebbers

Bordeaux wine trip
Bordeaux wine trip - http://www.bordeauxwinetrip.com/
Bordeaux wine trip
Bordeaux wine trip - http://www.bordeauxwinetrip.com/

Bordeaux Wine Trip is een nieuwe gratis app voor smartphones en tablets waarmee het eenvoudig is om een reis in de Bordeaux-streek uit te stippelen. De app is beschikbaar in Engels, Frans en Chinees. Door zich te geolokaliseren of een bepaald thema te kiezen (wijnbars, kastelen, wijninitiaties,…) helpt deze app de bezoeker zich beter te oriënteren in Bordeaux, een wijnactiviteit op te zoeken of een weg uit te stippelen in de wijnstreek. Met de het onderdeel SmartBordeaux kunnen Bordeaux-liefhebbers wijnen identificeren en informatie opvragen over de Bordeaux-wijnstreek. De apps kan men  downloaden in de app-winkels van iOS (Apple) en Android (Google). Er is echter ook een webversie die op alle apparaten werkt, met inbegrip van laptops en desktopcomputers. Die is te vinden op het webadres op www.bordeauxwinetrip.com.