Origineel zakelijk idee: Vin et Prénom

Op de Franse website Vin et Prénom kun je wijnen bestellen op voornaam. Een “cuvée prénommée” wordt aangeprezen als een origineel geschenk. De site levert voorlopig wel alleen op Franse adressen (maar buitenlanders met een stekje in Frankrijk kunnen zich wel registreren en bestellen vanuit hun verblijfsland). De wijnen zijn afkomstig van onafhankelijke wijnbouwers. Het is opmerkelijk hoeveel wijnen er bestaan met een voornaam. Van Alexandre en Alexia tot Valentin en Zoé: je vindt het allemaal op Vin et Prénom. Een origineel zakelijk idee, dat navolging in België verdient, mocht iemand zich geroepen voelen… De site is een initiatief van Odivins, een bedrijf uit Peyrilles dat wijnen levert aan restaurants in de Cahors-regio.

2 Reacties

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.