Voormalig sommelier lanceert champagnebus

ChampagnebusWim Van Goethem, Field Sales Manager bij de agent van champagne Louis Roederer en voormalig sommerlier van ’t Fornuys en Sir Anthony Van Dyck, bouwde een Citroën HY old-timer bus om tot een mobiele champagnebar. De champagnebus kan ingehuurd worden voor tal van festiviteiten, zoals trouwfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, personeelsfeesten, sportevenementen, opendeurdagen, openingen van nieuwe ondernemingen en productvoorstellinge. De huischampagne is Louis Roederer, maar de champagnebus is niet merkgebonden. Huurders kunnen zelfs hun eigen champagne (of andere mousserende wijn) aanbrengen. De champagnebus gaat steeds vergezeld van een opgeleid kelner. De huur van de bus kost 605 euro (incl. btw) in een straal van 100 km rond Sint-Niklaas. De personeelskosten bedragen 28 euro per uur per kelner (minimaal een kelner). Voor grotere afstanden wordt 2 km per km extra gevraagd. Meer informatie op de champagnebus-website. In Nederland reed er al een champagnebus rond, maar de initiatiefnemers stopten ermee.

Contactgegevens

BVBA Van Goethem-Burm

De Champagnebus

Vermorgenstraat 23

9100 Sint-Niklaas

info@champagnebus.be