Unizo: “Licata Vini meest klantgerichte onderneming”

KMO Laureaat 2008De Belgische importeur van Italiaanse kwaliteitswijnen Licata Vini werd zondag door Unizo uitgeroepen tot meest klantgerichte onderneming van Vlaanderen. De deelnemende bedrijven werden beoordeeld door een vakjury en door een uitgebreide enquête onder hun klanten. Laurent Licata ontving de thematische prijs uit handen van Danny de Raymacker van KBC en Flor Joosen van Unizo. De jury loofde Licata Vini voor de tientallen initiatieven die het bedrijf neemt om haar klanten een uitstekende dienst voor en na verkoop te bieden. Ook de website kreeg veel lof toegezwaaid. Licata Vini werd opgericht in 1990 en telt 21 werknemers. Het bedrijf haalde in 2007 een omzet van 5.660.000 euro. De brutomarge van het boekjaar 2006/2007 bedroeg 707.215 euro.