Seminarie in Antwerpen over klimaatverandering en wijn

Op 10 september 2007 organiseert WineWise in de PIVA in Antwerpen een seminarie over klimaatverandering en wijn. Pancho Campo, stichter en voorzitter van de gereputeerde Wine Academy of Spain, zal het seminarie leiden. Wordt Belgische wijn de nieuwe bourgogne? Is de Chianti-streek over vijftig jaar te heet geworden voor elegante wijnen? Zijn wijnen met zestien procent vol binnenkort de norm? Het zijn maar enkele van de prangende vragen die aan bod zullen komen. Het seminarie eindigt met een blinde proeverij rond wijnen en klimmaatverandering. Inschrijven kan via de website van WineWise, dat in heel België WSET-opleidingen aanbiedt voor professionelen uit de wijn- en horecasector, voor bedrijven en voor de particuliere wijnliefhebber.
Verschroeide Chardonnay-druiven