Ardévol Priorat Coma d’en Romeu 2001

2001 Ardévol Priorat Coma d’en Romeu – Spain, Catalunya, Priorat (3/26/2007)
Never heard of this bodega. However, the wine is suprisingly good, certainly considering the reasonable price (14 euro). Compote of black fruit and prunes, fruit sirup, black coffee, liquorice, integrated soft sweet tannins, good balance and not hot in any way (the label says this has 14,5%!). My score might be on the conservative side. This certainly has more live left. Great qpr for a Priorat. I bought this in Spain some years ago but forgot to taste it. Bummer! Would’ve bought a case.(90 pts.)

Ik ken dit domein niet. De wijn is echter goed, zeker gezien de redelijk prijs van ca. 14 euro. Confituur van zwarte vruchten en pruimen, fruitsiroop, zwarte koffie, drop, geïntegreerde zachte zoetige tannines, goede balans. Ondanks het hoge opgegeven alcoholgehalte van 14,5% is deze wijn helemaal niet ‘heet’. Verkrijgbaar bij Alhambra.

Posted from CellarTracker