Mas de les Pereres Priorat Nunci Costero 2002

2002 Mas de les Pereres Priorat Nunci Costero – Spain, Catalunya, Priorat (2/13/2006)
Very aromatic nose of spices, black and red fruits, kirsch and wood. On the palate lots of exotic spices, noticeable wood influence, a hint of pepper, cherries, … elegant, but the wood needs to integrate more. The high alcohol level is already well integrated (14,5%). Leave alone for at least five years. (91 pts.)

Zeer aromatische neus met specerijen, zwart en rood fruit, kirsch en een flinke houttoets. In de mond massa’s exotische specerijen, nog bijtende tannines, een hint van peper, kersenfruit etc. Elegant, maar het hout moet eerst nog wat integreren. Met het hoge alcoholgehalte (14,5%) is dat nu al het geval. Heeft nog minstens vijf jaar flesrust nodig. Verkrijgbaar bij La Buena Vida voor 35 euro.

Posted from CellarTrackerRené Barbier en Dirk Hoet