Domaine de Mourchon Séguret Grande Réserve 2003

2003 Domaine de Mourchon Côtes du Rhône Villages Séguret Grande Réserve – France, Rhône, Southern Rhône, Côtes du Rhône Villages Séguret (2/22/2006)
Slight stink on the initially rather closed nose. On the palate nice fruit, some toast, a bit of smoke, a hint of wood. Nice fruit structure, better to let this rest for a year or so. Tasty wine. The ordinary Séguret is at the moment more approachable. (90 pts.)

De initieel gesloten neus heeft een licht animale toets. In de gestructureerde mond mooi fruit, wat toast, een hint van rook. De tannines mogen nog wat versmelten met een jaartje flesrust. Momenteel is {glossSub (Domaine de Mourchon Séguret Tradition 2003, “de gewone Séguret”)} van dit domein toegankelijker. 12,95 euro bij Kempisch Wijnhuis. Een assemblage van 65% Grenache en 35% Syrah van oude stokken.

Posted from CellarTracker