Château Gres Saint Paul Côté Sud 2003

2003 Château Gres Saint Paul “Vin de Pays d’Oc” Côté Sud – France, Languedoc Roussillon, Languedoc, Vin de Pays d’Oc (2/3/2006)
Chocolate, ripe black fruit and some alcohol on the nose. Lots of ripe black fruit on the palate, supported by a refreshing acidity, sweet soft tannins and a noticeable mineral / rock touch. The alcohol is well integrated. Fruity, but with character, not tyring, but not overly complex. Just plain delicious, good qpr. (89 pts.)

De neus geeft chocolade, rijp zwart fruit en een hint van alcohol. In de mond massa’s rijp zwart fruit, ondersteund door verfrissende zuren, zachte zoetige tannines en een duidelijk toets van mineralen en stenen. De alcohol is goed geïntegreerd. Fruitige wijn met voldoende karakter om hem niet vermoeiende te maken. Niet supercomplex, wel een goede prijskwaliteitverhouding. Verkrijgbaar bij Kempisch Wijnhuis voor 11,95 euro.

Posted from CellarTracker