Ladera de Pinoso Laderas de el Sequé 2004

2004 Ladera de Pinoso Alicante Laderas de el Sequé – Spain, Murcia, Alicante (1/23/2006)
Black berry fruit, tar, kirsch and cassis in the expressive nose. The palate is rather sweet, but luckily there’s enough stuffing to keep this interesting. Black fruit (lots!), tar, kirsch, black elderberry, some smoke, chocolate, refreshing acidity. Unbelievable qpr (about 6 euro)! (89 pts.)

Zwarte bessen, teer, kirsch en cassis in de expressieve neus. De mond zet zoet aan, maar gelukkig is er voldoende materiaal om het interessant te houden. Een massa zwart fruit wordt ondersteund door teer, kirsch, zwarte vlierbes, een hint van rook, chocolade en een verfrissend zuurtje. Ongelooflijke prijskwaliteitverhouding, want deze wijn kost bij Delhaize minder dan 6 euro. 100% Monastrell.

Posted from CellarTracker