La Copa Santa 2000

Domaine Clavel La Copa Santa Coteaux du Languedoc Terroir de la Mejanelle 2000. 14%. N Koffie, leder, peper. M Massief, veel materiaal. Zwart fruit en confituur, leder, braambessenconfituur, boenwas, vanille, kruiden, peper, zwarte bessen, chocolade, etc.. Verfrissende zuren.A Fruitig, zoete tannines, kruiden, chocolade. Lange afdronk. Massieve wijn. Veel zoet materiaal ondersteund door heel wat structuur. Lekkere, stevige Syrah, die complexer wordt naarmate hij ademt. Zeer goede prijskwaliteitverhouding. Verkrijgbaar bij Vinesse in Temse en Pin’Art in Mechelen voor rond de 13 euro.

1 Reactie

  1. Volledig met je eens Jozef. Maar ik hoop dat Pierre Clavel, waarvoor ik een groot respect heb, met de jaren zijn wijn iets meer elegantie mee zal geven, waardoor het terroir meer kans krijgt. 

    marc de wolf

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.