Biotiek

Biotiek in Zoersel voert Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen in uit gecontroleerde biologische en biodynamische teelt. Biotiek vertegenwoordigt in België meer dan veertig wijnbouwers. Op de website van Biotiek kunt u in detail nalezen wat de biologische en biodynamische teeltwijzen precies inhouden (zie ook Biodynamiek). U kunt de prijslijst en technische fiches van de wijnen downloaden in Excel-formaat. U kunt ook zoeken naar wijnsoort, regio, kleur en jaartal.

2 Reacties

  1. Beste Antoon,

    Ik ben journalist, vnl. gespecialiseerd in informatica (zie oa. het magazine DiskIdee). Wijn is een uit de hand aan het lopen hobby. Ik schrijf de maandelijkse gratis nieuwsbrief 6minutes wine (Nederlands en Frans, ondertussen 2200 abonnees) en maak nu dus ook deze website (helaas voorlopig alleen in het Nederlands). Ik wil best wijnen uit uw gamma proeven. Het is evenwel mijn politiek om de geproefde wijnen steeds aan te kopen (hopelijk kan ik dit volhouden ;-). Ik stel dus voor dat u mij via e-mail of per post enkele suggesties toestuurt van wat eventueel interessant is en dat ik daar dan stalen van bestel (mijn principes gaan echter niet zover dat die stalen niet mogen gefactureerd worden aan groothandelsprijzen – details zullen we wel via e-mail regelen).

  2. Beste Jozef,

    Hartelijk dank voor uw mooie weergave van onze website. Ik ben razend benieuwd wie u eigenlijk is. Jan u een tipje van de sluier oplichten??? Uw eigen website is prachtig. Als u eventueel ook eens wijnen uit ons gamma wil proeven en bespreken, dan zullen wij u die graag bezorgen. U zegt maar wat u interesseert.

    Wij hebben ons ondertussen alvast als lid aangemeld en volgen met veel interesse uw werkstukjes.Overigens sturen wij al een reactie in op een eerdere (m.i. belachelijke en onbegrijpelijke) reactie bij BIODYNAMIEK

    Vriendelijke groeten

    Antoon DE PAEPE
    BIOTIEK

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.