Robin Garr’s Wine Lovers’ Page

De Amerikaanse journalist Robin Garr startte al in 1994 met zijn Wine Lovers’ Page, nadat hij eerder van in het midden van de jaren tachtig het wijnforum op Compuserve modereerde. Garr’s achtergrondartikels en commentaren kun je alleen online lezen. Ze zijn meer dan de moeite waard, omdat hij zich ook expliciet op beginners en amateurs richt én omdat hij de wijnen die hij becommentarieert uit eigen zak betaalt (net zoals trouwens wijzelf doen voor 6minutes wine). Interessant is ook dat hij elke wijn zowel op zichzelf als in combinatie met eten proeft. Garr’s site is ondertussen uitgegroeid tot een echte “portaalsite” over wijnen die vooral door bannerreclame wordt gefinancierd. Je vindt er dus niet alleen proefnotities, maar ook een wijnproef-“toolbox”, een wijnencyclopedie en wijnwoordenboek, tips over hoe je een kelder uitbouwt, een online wijnboekhandel en een uitgebreid wijnforum. En wil je een foto van La Tache of Domaine Romanée Conti (DRC) op je Windows- of Mac-desktop dan vind je die in de “wallpaper”-afdeling.