Privacy

Wij nemen uw privacy ernstig en we raden u aan om dat ook zelf te doen. Wij gebruiken systeemlogs en andere bestanden alleen voor het analyseren van verkeerspatronen en routinematig onderhoud van het systeem. Wij verkopen, noch verhuren, noch geven op enige manier gepersonaliseerde gegevens vrij die u hier achterliet, of u zich daar nu wel of niet van bewust was. Niet-persoonlijke statistische gegevens kunnen worden gebruikt voor het voeren van reclamecampagnes op deze site. Als u lid wordt, laten wij een cookie achter op uw systeem zodat u daarna automatisch kunt inloggen. Als u dit cookie niet aanvaardt, moet u telkens opnieuw uw e-mailadres en wachtwoord invoeren wanneer u een bericht wil schrijven in ons forum. Lid worden is alleen maar nodig als u berichten wilt schrijven in het forum of gebruik wil maken van een van de gepersonaliseerde mogelijkheden van deze site. Vergat u uw wachtwoord dan vult u gewoon uw e-mailadres in bij het login-scherm. Het systeem zal uw wachtwoord dan naar dat e-mailadres mailen. Uiteraard moet u hetzelfde e-mailadres gebruiken waarmee u zich inschreef.

3 Reacties

 1. hallo,

  ik moet een opdracht voor school maken maar nu moet ik een aantal dingen opzoeken over de wijn Lambrusco ik zou U graag willen vragen mij daarbij te willen helpen? ik moet de volgende aantal dingen weten..
  Herkomst:
  Herkomstnaam -/ Familienaam:
  alcoholpercentage:
  belangrijkste grondstoffen(ingredienten):
  bijzonderheden

  Met vriendelijke groeten,
  Marco Reedijk

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.