Delhaize World of Wines

Na Colruyt Klassewijnen en Under the cork lanceert nu ook Delhaize een Belgische wijnkoopsite. Het principe is ongeveer hetzelfde als bij Colruyt: zijn bestellingen kan de klant zelf afhalen in de dichtstbij gelegen vestiging van Delhaize. Daarnaast is ook levering thuis via CaddyHome mogelijk. Een nadeel is dat je bij Delhaize geen individuele flessen kunt bestellen. Alles moet afgenomen worden per 3, 6 of 12 flessen. Bij Colruyt is dat voor een meerprijs van 35 frank per type wijn wél mogelijk. Aankoop van 24 flessen geeft wel recht op een korting van tien procent. Er staan ook nog wat kinderziekten op de site. Zo vind je er twee Mondavi Napa Valley Cabernet Sauvignons terug uit 1996, de ene zonder verdere aanduiding @ 2.229 BEF, de andere met de aanduiding Reserve @ 4.350 BEF. Kijk je echter naar de foto’s dan betreft het dezelfde wijn en is de prijs van 2.299 BEF (hopelijk) de enige juiste. Niet alle wijnen op de site zijn verkrijgbaar in de Delhaize-winkels. Het is mogelijk deze nieuwe wijnen te ontdekken via thematische degustatiepakketten.

2 Comments

  1. Hoi,

    De url klopt wel degelijk en is de officiële van de site, maar er vindt wel een verwijzing plaats. Vermoedelijk wil delhaize ooit internationaal gaan?

  2. beste jozef,
    ik vermoed dat er een foutje in je url Delhaize World of Wines zit. even opgezocht en kwam hierop uit : http://www.delhaizewineworld.be/homepage/
    Wat die Mondavi Napa Valley CS betreft, denk ik dat het op de foto niet over de “Reserve” gaat… maar over de gewone cuvée. Deze verkopen ze aan +- 890 frank….dus inderdaad nog kinderziektes op de site!!!
    ik merk dat ze ook de chileense mediatieke “Almaviva” in aanbieding hebben (een 300 BEF goedkoper dan Collishop-bij colruyt wel 1996/97).

Comments are closed.