Chateau La Croizille, Saint Emilion Grand Cru 2000

28/09/2006 | Door | Categorie: Oude site |

Beste wijnliefhebbers,

ik heb van een goede vriend weer eens een cadeautje gekregen : een dubbele magnum van de wijn uit de titel, in een mooi houten kistje, met een begeleidende folder.

Via Google vond ik al dat dit domein toebehoort aan de familie Deschepper uit Gent, die ook Tour Baladoz heeft.

Mijn vraag : hoe lang moet deze fles nog bewaard blijven om tot volle wasdom te komen ? Ik bezit geen specifieke wijnkelder, maar kan de fles wel vrij koel en liggend bewaren.

tot binnenkort,
Raf

Tags: ,


Een reactie op “Chateau La Croizille, Saint Emilion Grand Cru 2000”

  1. Jozef Schildermans says:

    Als het een gewone fles was, zou je hem beslist nu al kunnen proberen. Sowieso is een ‘gewone’ St. Emilion Grand Cru uit een goed oogstjaar drinkklaar na een jaar of zeven. Dus vanaf volgend jaar kun je volgens mij deze dubbele magnum met plezier opdrinken. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen, ik kende het kasteel niet.

Lees ook deze artikels: