Dominique Laurent Vosne-Romanée Suchots 1997

1997 Dominique Laurent Vosne-Romanée Suchots 1er Cru – France, Burgundy, Côte de Nuits, Vosne-Romanée (11/26/2005)
I drank this blind after an Arcadian Pisoni 1997 (91/100). This is much more refined and balanced, also fresher. Keeps growing in the glass, the last glass was the best, indicating this is not ready yet. Red fruit, tobacco, nice acidity. A bit spritzy at first, but this dissapeared in the glass. Nice, chewy not overly sweet tannins. (93 pts.)

Ik dronk dit blind na een Arcadian Pinot Noir Pisoni Vineyard 1997 (91/100). Dit is meer verfijnd en gebalanceerd, ook frisser. Verbeterd in het glas; het laatste glas was het beste, wat aangeeft dat dit nog niet helemaal klaar is. Rood fruit, tabak, mooie aciditeit. Mooie, mondvullende maar niet te zoete tannines.

Posted from CellarTracker