Dom. d’Aumières

Château en domein in de Languedoc met enkele van de oudste wijngaarden in de streek (stokken tot 35 jaar oud, in totaal 23 hectaren wijngaarden, waarvan iets meer dan 20 hectaren in productie zijn). De aanplant bestaat uit Cabernet Sauvignon, Merlot, Carignan, Syrah, Grenache, Cinsault, Viognier. Wijnen worden zowel verkocht onder de naam Château de Saint-Jean d’Aumières als onder die van Domaine d’Aumières. De ‘A’ van Aumières is de topwijn met een selectie van de beste Syrah en Grenache druiven.


Het domein werd in 2001 gekocht door Manuela en Paul Tori. Paul Tori stamt uit een Peruaanse familie met Italiaanse en Franse roots en besloot na een internationale zakencarrière (die hem ook een tijdje naar Brussel bracht) om wijnbouwer te worden.


Château Saint-Jean d’Aumières

Route de Montpellier

34150 Gignac

Tel. +33 (0)4 67 57 23 49

Fax +33 (0)4 67 57 46 30

E-mail info@aumieres.com

Website: http://www.aumieres.com/