Aanraders 7,5 tot 12,5 euro

Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt en is vervangen door de tab “Aanbevolgen wijnen” op de thuispagina.

3 Reacties

  1. Ik weet niet welke jaargang je hebt geproefd, maar de Rosemount Chardonnay 2000 vind ik persoonlijke zeker geen houtsoep. Ik vind het hout eerder goed geïntegreerd. Maar natuurlijk is dat ook weer een kwestie van smaak. De Rosemount Chardonnay Giants Creek 1997 heeft minder hout en is voor een Australische witte wijn zelfs eerder Chablis-achtig te noemen (maar dan wel Chablis-met-hout). Wat de St. Hallett betreft: zie mijn proefnotitie over de St. Hallett 1997 Faith Shiraz, waaruit blijkt dat ik het met je eens ben.

  2. Rosemount Chardonnay vind ik gewoon geen lekkere wijn omdat het hout zo dominant is… ik ben zo ontgoocheld dat ik het “houtsoep” durf te noemen!!! ik heb jammer genoeg een kartonnetje van zes flessen ingetrokken.
    De Rosemount Shiraz 1997/1998 is daarentegen wel genietbaar….was tot voor kort mijn huiswijntje. Persoonlijk vind ik de “St-Hallett Faith shiraz” een stuk fijner & met meer structuur/lengte… beide wijnen bieden veel wijn voor weinig geld

    PS:
    Rosemount Shiraz: ook verkrijgbaar voor de mensen die rond brussel wonen bij CORA

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.